За нас

Ние сме нова, иновативна и все по-доминираща компания, която е съвкупност от всички нови и ефективни практики на пазара с недвижими имоти и продължаваща да надгражда и учи дори старите наложени, но с остарели практики агенции в бранша.

Продаваме в конкретен срок, ангажираме се с целия процес и даваме сигурност на хората, които искат да продат своето жилище на най-добра цена – това е основната причина, поради която хората ни търсят и ни се доверяват.

Сделки за над 120 000 000 евро

Над 1 000 доверили ни се собственици

Система с над 45 000 активни купувачи

Срок за продажба: 2 - 6 седмици

Нашата мисия

Нашата мисия е да предложим най-високо качество при обслужване на сделки с продажба на имоти, като предоставяме пълно посредничество при осъществяването им и по този начин помагаме на нашите клиенти да се фокусират и постигат собствените си цели, прекарват повече време със семейството си, развиват своя бизнес и правят важните за тях неща и са спокойни, че имат специалисти до тях в продажбата на техния имот.

Нашата визия

Стремим се да изграждаме дългосрочни отношения и приятелства с клиентите си, а не просто бърза сделка. Нашата цел е да помогнем за развитието на членовете на екипа и да предоставим на клиентите си уважение, ангажираност и постигане на желаните от тях резултати.

Нашите ценности

Стремим се да поддържаме високо ниво на доверие, почтеност и уважение във всяка сделка, дори когато е трудно. Отговорност, уважение, компетентност и грижа ще бъдат видяни във всичко, което правим.